Cercar en aquest blog

diumenge, 10 de juliol del 2022

La seducció de la senyoreta Rosaura.

 

El pares, cada dia, feien l’amor al matí.   Ell els sentia i anava a veure què feien, era divertit, primer la mare li xuclava la tita i després era el pare que posava el cap entre les cames de la mare i anava pujant fins que introduïa el penis dins la vulva i es començava a moure. Ho feien sempre amb els ulls tancats i com entrava llum per la finestra ell ho veia ben clar.

Ho va comentar a Joana la germana que tenia només nou anys, ell amb onze l’hi explicava el que feien. També ho volia veure i la va despertar l’endemà i ho van veure junts.

Segurament tindrem un germanet prest, comentaven entre ells i estaven molt contents.

La mare va quedar efectivament embarassada, els hi van dir, ells ja ho sabien.  Els pares volien saber com ho podien saber. Ells no els hi van voler dir.  Ho sabien i prou.

A Toni el van veure mentre mirava un dia, li van dir que havia de marxar. 

-Jo el que no entenc és que en vulguis més de nens, no n’esperes un ja?

Al migdia hi va haver lliçó de sexe i del que era fer l’amor.  Resultava que feien l’amor no només per tenir un altre fill, sinó que a més els hi agradava i ajudava a estimar-se més.

Toni i Joana ho parlaven a la nit, ells també ho podien fer.  Joana no volia i la va insultar.

A l’escola, cap de les seves amigues volia fer l’amor amb ell, i ho demanava prou vegades, una de les nenes ho va dir als pares i van fer una queixa a la directora.

A Rosaura la directora, no li va fer gens de gràcia, i no només va renyar molt a Toni. Si no que va cridar al pares.  En Maties hi va anar, la mare na Sofia no podia.  Ell treia importància al fet, i a la directora li va fer molta ràbia, potser per açò va convocar una reunió de professors i pares per explicar el que passava.

Abans havia agafat a Toni pel seu compte i li havia fet contar tot el que sabia, se’n va entémer que ell espiava als pares al matí quan feien l’amor i estava escandalitzada.

Hi va haver diversitat d’opinions entre els pares, els fills a vegades espiaven els pares i volien fer el mateix que ells, se’ls hi havia de contar bé i fer comprendre el que eren coses de petits i de grans.   Aquesta era l’opinió més sensata i la de la majoria.  La directora, una de les mestres i una de les mares, no estaven d’acord, hi havia coses que els nens no havien de saber i que era dolent, que si no es feia un escarment amb Toni, podria ser perillós.

Rosaura estava empetxinada, volia anar a inspecció o potser a la policia.  No es podia consentir.

Maties i Sofia volien parlar amb la directora.

-Sí, volem parlar amb vostè.  No a l’escola no, Potser a casa seva o a la nostra.

-La van convidar a sopar. Ella era fadrina i hi aniria sola. La van convèncer que convides també a una de les professores, na Conxita que estava d’acord amb les seves idees.

Conxita no arribava i van fer tres vermuts mentre esperaven, vermut negre amb molt de gel que pesava com un caramell. Al final no podia venir i van començar els tres a sopar.

De primer un tàrtar de salmó amb bacallà i un vinet blanc gelat que era com aigua.

-Ho menges malament, no s'han de fer cullerades, s'ha de posar un poquet sobre la llengua i és com llepar un mugró, o una xoneta ben lubricada.

Rosaura es va posar vermella com un tomàtic.  Açò no són coses a dir.

-És veritat, no s'ha de dir, són coses només per gaudir, per fruir.  Coneixes aquest verb?

-Si, clar que sí.

-Tenc entès que ets soltera, encara que fas prou goix. Segur que no arribes als quaranta.

-En tenc trenta-set.

-Jo te’n feia menys, ara hem de parlar de les persones, les que sempre han viscut soles, necessiten un poc de saviesa de convivència, d’aquesta manera són més sàvies.  La teva reacció davant el que va fer en Toni no va ser normal.

-És que...

-Deixem parlar, no vulguis saber el que no saps, el que mai has fet i que necessites.

Ara traurem el segon plat, veig que n’has fruït prou del primer.

El segon eren una aletes de pollastre a les que havien girat la pell i eren com a piruletes que s’agafaven per l’os i es menjaven d’un cop.  Hi havia una gran safata totes ben fregides i dues salses, una agredolça i una de formatge.

Els àrabs diuen que la vida és agredolça. És veritat, hi ha de tot, aquesta salsa la pots gaudir a la punta de la llengua i al retro paladar, no en fugis de l’amargor, a vegades fa falta. I si tens el contrapunt de la dolçor, pots navegar per la vida.

Pensa que les aletes són com a tites a les quals menges d'una mossegada.  Ha, ha, era broma, segur que no n’has xuclat mai cap de tita, a veure si avui ho arreglem.

Sopaven a la cuina, com només eren tres, no importava la taula grossa, i Sofia era al costat de Rosaura i li tocava el braç molt suaument.

-Tens una pell preciosa, suau i bella.  La de les cames també? I li va pastar les cames per davall de la falda, estava un poc incòmoda, però no va rebutjar la mà, era clar que ella li feia més gràcia que ell.

Amb les aletes van treure un vi rosat amb agulla, i també estava gelat.

-Al tanto que pica a la llengua.  No només a la llengua, sinó a tot el cos, Rosaura estava ja mig borratxa i van aturar.   A partir d’ara aigua que encara hem de fer coses lletges.

Les postres eren coca de xocolata.  No es pot menjar agafant amb les mans, si algú no te la posa a la boca, no menges. I s'anaven posant trossets un a l'altre. Es va tacar el vestit i Sofia amb un drap li va eixugar per damunt les mamelles, sense evitar tocar-los.  Al final la va besar amb uns llavis plens de xocolata i van riure.

A la besada n’hi va seguir un altre i Sofia notava com li tocava els pits.

-Anem al sofà.  I un a cada banda la van tocar i ella també, els pits de Sofia la tenien atabalada. No sabem si va notar que li aixecaven el vestit i li treien les calcetes.  Sofia la besava, deixa fer i tanca els ulls. Ella mateixa va obrir les cames perquè Maties hi arribes amb la boca i amb la llengua i dos dits, va tenir Rosaura el seu primer orgasme.  No va ser l’únic, va repetir. I com estava prou lubricada ell hi va entrar, es va trencar un vel, ella es movia com una botxa.  Va haver de parar que no portava condons. Ella es va acabar de satisfer amb el dit mentre Sofia colcava a Maties perquè acabes.

-Ara el més important és que no et penedeixis del que hem fet.

-Hi estic un poc empegueïda. Compto amb la vostra discreció.

-No ho podràs amagar encara que vulguis, els ulls et brillen d'una manera que demostren que ara ets més madura i més sàvia.  Aprofita el que has fet. No direm res perquè hi ha persones que no ho poden entendre.  Tu ara ja sí.

Ho contaré a Conxita, fa temps que somio en ella.

-La convidarem a sopar la pròxima vegada, I tens els mugrons que fan goix.,

-No s'havia adonat que anava nua, i es va mig astorar.

-Hi ha una cosa que encara no has fet.

Rosaura se’l va mirar, va abaixar el cap i el va agafar amb la boca.

El cas d’en Toni petit ho van deixar estar, dilluns la directora va dir que prou bestieses i que als nens els hi havia d’explicar el que eren les coses de grans i que encara els hi faltaven anys per ser madurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Index

Index

Titol Tema Altres personatges Aitana i Marc La mare la toca.   Àngela ...