Cercar en aquest blog

dissabte, 16 de juliol del 2022

Afro i Andros.

 Van arribar en tres cotxes, eren dotze, sis parelles joves.  Portar tots els trastos a la platja va ser feixuc, dos viatges cadascú ben carregats,  portaven de tot, tendes de campanya, fogonet, menjar, aigua, molta aigua, quatre de bòtils de brandi per fer cremat, fruita i cerveses. Era divendres vespre, pensaven fer tot el cap de setmana. Alguns es van posar el banyador per remullar-se, els altres nus, i els que en portaven el van deixar a la vora de l'aigua. La suor s’esvaeix i puja la son i la trempera. Al que veien trempat li  tiraven aigua i reien i feien broma.

Van sortir i es van anar acostumant a la nuesa, algunes noies es van posar la part de baix del biquini. Però els pits, tots els pits, lluïen esplendorosos, també els dels nois.

Hi havia diversos tipus de tenda, de dos, de quatre i de sis. Tres de les noies volien dormir juntes i en van agafar una de quatre per elles, i es van posar a muntar-les.  De dos n’hi havien dues i les dues parelles més espavilades els van agafar. Van ser per ells.  Quedaven cinc, quatre nois i una noia. L’última tenda era de sis. 

-Si me’n canso d’homes, aniré amb les dones, deia Sumpta que era la més llançada.

I la primera nit, van cardar les parelles que en tenien de dos, i les noies no sabem el que van fer, Sumpta que era a la de sis, va cardar amb el seu marit, també amb dos més, no sabia qui eren que era fosc.

Van comptar els condons de matinada.  Quatre a la tenda gran, Sumpta no ho entenia, ella només havia cardat amb tres.

Tot el mati nedant, jugant a la pilota i prenent el sol, ningú va pensar en què calia fer dinar. Van improvisar quatre ensalades i fruita i a la migdiada baix els arbres.  A Sumpta encara ni faltaven dos i se’ls va follar, El marit va ser l’últim, que en veure com cardava el va posar calent.  A les noies els hi volien fer dir el que havien fet i no volien, és cosa nostra, deien.

Quan el sol quasi es posava va aparèixer Afro. Era negra, i duia els cabells molt curts, com un noi, dues mamelles grosses i fortes deien que era femella, de vestit, tomes una espècie de faldeta que li arribava a mitja cuixa, i un cinturó gros amb una medalla ovalada que feia de tancament. Als peus, res, anava descalça. 

-Soc Afro. Que puc estar amb vosaltres?  Després vindrà Andros, no penso trencar cap parella, malgrat que les parelles es trenquen més per cardar poc que per massa.  Andros no és gelós per si a algú li interessa.

Preparaven ensalades altra vegada i fruita i van sopar junts, asseguts en cèrcol. I tenien previst fer el primer cremat.  A poc a poc, van anar cremant un bòtil i el foc va il·luminar la fosca que arribava. Molt millor que les cerveses que estaven calentes i el licor baixava a poc a poc.  Van fer cafè al fogonet i van afegir-lo al cremat i un altre bòtil que ja feia figa la flama. La guitarra i cantar i  van florir les primeres besades, Sumpta ho volia fer amb tots, inclòs amb Afro que era dolça com la mel, i Afro també va fer la roda, de genolls per dins del cèrcol que Sumpta ho havia fet dreta i per fora. I alguna mà se li escapava pastant faves i pits. I els altres sense borinar massa, acceptaven carícies a una banda i l'altra. Vestits n’hi havia pocs i van anar minvant, només Afro mantenia la seva faldeta, i havia tret de no sabem on una espècie de pastilla de sabó que ara penjava del seu coll i que feia una molt bona oloreta. Les tres noies de la tenda, havien perdut la vergonya i estaven les tres cardant, les dues parelles també, Sumpta en tenia dos i Afro tres que la volien magrejar, però ella havia pres la iniciativa, els tenia els tres allargats i un a un rebien la seva boca i les seves mans. Els va fer girar i els hi posava la llengua al cul i aquell sabó que feia molta oloreta.  Onofre va ser el primer que va rebre l'enculada d'Afro i li va agradar, va gemir i com ella li feia una palla va ejacular de seguida,  Després va tocar a Carles mentre Damià mirava.  Es va posar de genolls quan li va tocar a ell.  Més tard, tots contra ella que es rebolcava en l’arena, li tocaven el cul i la fava i els pits, preciosos pits. El cul era preciós, no era un cul d’home sinó de dona, toveta i rodó, no hi quedava cap fava trempada per poder-la follar.

 Amb mans, dits i llengua la van fer arribar a l'orgasme. Va ser estrany perquè es va posar dempeus i va ulular, com un llop amb la mà a la fava.  Tots la van anar a veure, a contrallum es veia la lluna. Sumpta i Jaume van ser els últims en arribar el seu orgasme. I sense posar-se d’acord, es van jeure a l’arena amb cercle, els caps junts.

L’arribada d’Andros ho va trasbalsar tot, es van posar de panxa per mirar-lo, era alt i gros, espatlles amples i poderoses,  mandíbula quadrada i llavis prims, Portava una faldeta com la d'Afro, i un cinturó semblant. Va anar cap a Afro, els hi van fer lloc al mig del cercle, es van treure la faldeta, ja sabien que Afro tenia una bona fava, el que va sobtar va ser la vagina d’Andros. O potser pensaven veure un altre fava igual de grossa.  Es van besar primer a la boca i després per tot el cos i gemien i bufaven com dos braus en zel.  Andros es va posar a terra amb els genolls plegats i les mans que li agafaven els peus.  I Afro, des de dalt va anant baixant, Sumpta la va anar a abraçar i mantenir l’equilibri mentre pujava i baixava. Es fregaven els pits i es besaven. Per l’altra banda no sabem qui li llepava l’esquena i una vagina  havia anat sobre la  boca d’Andros. I la piràmide es va anar fent a poc a poc, tots col·laboraven, ningú volia quedar exclòs. I tal com havia pujat va baixar, i ja eren només cossos sobre l’arena, tots cercaven fava, cul o vagina que ja era igual, tot servia. Els que només havien cardat amb la parella van aprofitar la foscor que ells també en volien.

Es van despertar amb el sol.  Afro i Andros ja no hi eren, i van anar a l'aigua a saludar l’albada. Es van sentir nets i no es tocaven, només les besades i els ulls que els hi brillaven. I es deixaven acaronar per l’aigua neta com el sol. Cap home ni dona va rebutjar cap llavi i les besades eren dolces, plenes d’amor. Amb l’aigua al coll, com granotes s’anaven passejant per la vorera, les mans a terra que hi havia poca profunditat, de tant en tant cabussaven el cap dins l’aigua que feia molta calor. Un noi que els mirava des de dalt el cingle, va contar dotze culs, no sabia si eren de noi o noia.  A ells els hi era igual.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Index

Index

Titol Tema Altres personatges Aitana i Marc La mare la toca.   Àngela ...